divendres, 26 d’octubre del 2012

BTT AIGUAMOLLS A (18/10/2012)

El grup A del CAFEMN de l'illa de Rodes, ha sortit el dijous a fer una ruta pels Aiguamolls. Es tractava d'una ruta d'uns 40km, però per certes circumstàncies s'ha escurçat una mica i ha acabat amb uns 35km.
El primer lloc a destacar ha sigut com una mena de Molí, que estava situat en un petit turonet, on pràcticament es veia tota l'esplanada de Roses. Tot seguit hem baixat per un curriol, fins anar a parar al costat de l'hipica Aiguamolls.
Hem seguit i hem anat a un petit Cortalet on hem intentat observar la bellesa dels aiguamolls. Al sortir del Cortalet un company a punxat roda i hem aprofitat per menjar mentres ell ho arreglava.
A la tornada hem pedalejat Empuriabrava, la platja de la Rubina i Santa Margarida.
Una de les anècdotes de la ruta ha sigut que; mentres tornavem cap a l'institut, ens hem parat en un lloc on hi havia un iot amarrat i ha causa del vent que feia i de la força que tenia el iot, el barco ha arrencat un tros del terra on el iot estava agafat i tots nosaltres hem deixat anar les bicis i hem tirat de la corda perquè el iot no marxés, ha sigut tot un èxit. El iot ha petit un cop i poc més, un cop acabada aquesta aventura hem tornat a l'institut amb tota normalitat.

Text: Arnau Verdier
Fotos: Àlex Toribio.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada