dimarts, 20 de novembre del 2012

Corriols, pujades i mecànica B (20/11/2012)

En la última sortida en Btt marxem de l'institut direcció als dolmens pujant pels grecs. Al final de la pujada abans de començar la zona dels dolmens fem una parada. En Ruben ha demanat paper i boli. Hi ha tingut que fer fora a més de la meitat de la classe per no portar-ho i han marxat cap a l'institut. Quan han tornat han fet examen de mecànica durant dues hores i a l'arribar a l'institut han fet treball tèoric. 
Seguim el camí només amb 5 alumnes. 
Arribem a la paella del test on agafem un corriol cap a Cala Montjoi. Fem una volta circular amb una forta pujada per acabar fent el corriol impossible i tornar a Montjoi. Per la volta de tornada hem agafat carretera i hem après a ajudar a un company en pujada.
 
Text: Oscar Galadí. 
Fotos: David Solís. 

La importància del boli
 
Com cada dimarts vam agafar la bici i vam sortir. Aquesta vegada hi havia una persona diferent, el famós Cesc. Vam començar pujant als Grecs però aquesta vegada guiàvem en Max, Sergi, Jaume i jo( Marçal). Al arribar a dalt, en Ruben ens va explicar la ruta i els trams que tenia, si eren mes difícils o més fàcils. Com que no portàvem ni paper ni boligraf la gran majoria vam tornar a l'institut. Però pel camí en Toni ens va fer un examen de canviar rodes. Al acabar-lo vam torna a la classe i vam fer dossier. Al acabar el dia crec que tots els que no portàvem paper ni boli ens vam sentir malament.

Text: Marçal Saenz.
Fotos: Toni Muné.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada