dijous, 22 de novembre del 2012

Escalada A (22/11/12)


Avui ens ha tocat anar a escalar al costat de Palau-Saverdera, primer de tot tothom a agafat casc, peus de gat i arnés, i per parelles una corda o mosquetons.
Llavors hem anat direcció Palau, hem caminat quasi bé una horeta, per anar ha guiat un grup i per venir ha guiat un altre.
Quan hem arribat en Roger i en Xavi ens han explicat com fer els nussos, com s'ha d'assegurar, com s'ha d'escalar, etc.
Quan anàvem direcció a les víes per escalar la Lisa i la Mireia s'havíen perdut perquè la Mireia s'ha desmaiat i la Lisa s'ha quedat amb ella, i llavors ha sigut quan s'han perdut, però més tard ens hem donat compte i 2 o 3 les han anat a buscar i estaven en perfectes condicions.
En Roger estava en una via controlant-nos i en Xavi ha anat a una altre via i hem partit el grup, i ens anàvem canviant. Primer un escalava i l'altre assegurava i a l'inversa després. A les tres en Roger i en Xavi ja han recollit tots els mosquetons que hi havien a la paret, i ho hem carregat un altre cop cada un lo seu i hem agafat el mateix camí fins arribar a l'institut. A l'arribada a l'instiut hem deixat tot el material al barracó i ja s'havia acabat la activitat del dia.

Text: Héctor Moreno.
Fotos: Enric Barneda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada